Pogoji uporabe spletne strani

PIŠKOTKI

Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datotek, ki nam dajejo podatke o tem, koliko krat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.


OBSEG IN NAMEN ZBIRANJA OSEBNIH PODATKOV

Na spletni strani Testko.net zbiramo sledeče podatke: vaše ime in priimek, vaš Email naslov.

Te podatke potrebujemo, da vas po e-pošti lahko obvestimo o novostih in spremembah na spletni strani, ter za izdajo računa, v primeru najema spletnega programa. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.


POGOJI OGLAŠEVANJA

V kolikor nam boste posredovali vašo privolitev v neposredno trženje, boste od našega podjetja prejemali naše ponudbe in obvestila. V takšnem primeru bomo zbirali in nadalje obdelovali vaš naslov elektronske pošte, ki ga boste vpisali v elektronski obrazec. Na ta elektronski naslov vam nikoli ne bomo posredovali oglasov drugih podjetij. Podatke o vaši elektronski pošti bomo shranjevali, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne boste odjavili. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali pa tako, da se od e-novic odjavite po elektronski pošti.

Z uporabo naše spletne strani in izpolnjevanju naših spletnih obrazcev soglašate z našimi pogoji poslovanja in oglaševanja in se obenem strinjate, da vaš naslov elektronske pošte uporabljamo za namene obveščanja o novostih za izbrano področje, ter potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete, in sicer tako, da vposlanem elektronskem sporoči lu kliknete na označeno povezavo ali odjavo zahtevate po elektronski pošti.